Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Hella uvařila 15. 12. 2013 17:23 Zdobení pomocí transfer folie 0 0 Zdobení pomocí folie - první způsob Okomentovat
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt