Pomazánka z pečeného masa
Recept ještě nebyl hodnocenPokud vám od oběda zbylo trochu pečeného vepřového masa, připravte z něj lahodnou pomazánku. Maso stačí umlít, dochutit pikantní dijonskou hořčicí, cibulí a kyselými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud vám od oběda zbylo trochu pečeného vepřového masa, připravte z něj lahodnou pomazánku. Maso stačí umlít, dochutit pikantní dijonskou hořčicí, cibulí a kyselými…
Pečivo (např. rohlíky) nakrájíme na kostičky.V misce rozšleháme žloutky s máslem a mlékem. Trochu osolíme, nalijeme na pečivo, lehce promícháme.Pak přidáme petrželku,…
Tresčí játra jsou vynikající pochoutkou, kterou si můžete vychutnat v různých úpravách. Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem je jednoduchý a chutný recept,…
Tato bůčková roláda nádherně vypadá a výborně chutná. Nádivku připravíme z rohlíků, slaniny, česneku, majoránky a petrželky. Roládu pečeme položenou na nakrájené cibuli…
Vyzkoušejte náš tip na tři skvělé pomazánky. Zvládne je i začátečník a jsou z běžně dostupných surovin. Přijdou vhod jako rychlé pohoštění na narozeninové party, oslavě,…
ZÁKLAD - 30 dkg polohrubé mouky,10 dkg hery, 10 dkg moučkového cukru, 1 kžíce kakaa, 1/2 prášku do pečiva 4 lžíce mléka, vše zamíchat a vytvořit těsto, déle trvá než se…
Na slavnostní občerstvení nebo jen tak na večeři si můžete snadno připravit tuto chutnou pomazánku. Je plná sýru a mrkve. Její chuť doladí také majonéza, kterou můžete…
Jablečná žemlovka patří od nepaměti mezi oblíbená dětská jídla. Při přípravě využijete zbytky pečiva z předešlého dne a kombinace jablečné a tvarohové náplně je…
Zdravá pomazánka ze sýru cottage, plná ředkviček a čerstvé pažitky. Pro její přípravu použijte kvalitní šunku a nemusíte se bát přebytečných kalorií. Ideální pomazánka,…
Tato výborná pomazánka s vůní ryb se skvěle hodí na jakoukoliv oslavu, sešlost, nebo jako chutná večeře. Recept je jednoduchý, bez vaření a do deseti minut máme hotovo.…
Snad nejčastěji opomíjenou surovinou jsou vnitřnosti. Pokud je však dobře připravíte, můžou se stát delikátní záležitostí. Vepřová játra na přírodno jsou jemná a chutná.…
Tato jednoduchá pomazánka z nastrouhané mrkve, sýra a jogurtu je skvělá na pečivo k snídani, svačině i jako pohoštění pro návštěvy. Připravte si ji během chvilky a…
Nevíte jaké chlebíčky připravit na silvestrovskou či narozeninovou oslavu? Zkuste tento recept na dva ne úplně tradiční druhy - s matjesem na červené řepě a se sýrovou…
Nevíte jaké chlebíčky připravit na silvestrovskou či narozeninovou oslavu? Zkuste tento recept na dva ne úplně tradiční druhy - s matjesem na červené řepě a se sýrovou…
Tvrdý sýr nastrouháme do misky, přidáme vajíčko, aby vznikla polohustá hmota. Tuto mažeme na pečivo a smažíme v horkém oleji do růžova. Zdobíme zeleninou, uzeninou či \\…
Klasickým pohoštěním na oslavách i večírcích jsou obložené chlebíčky. Kromě vhodné kombinace chutí je třeba je i pěkně nazdobit, aby lahodily jazyku i očím. Chlebíčky s…
Recept na plněné zapečené bagetky neobsahuje přesná množství surovin, zbytky staršího pečiva máme doma každý jiné. Je to spíš prima nápad na večeři, při ktaré vlastně…
Lahodná pomazánka, která se skvěle hodí na sváteční stůl. Zaujme osvědčenou kombinací sýra s modrou plísní a křupavých ořechů. Pomazánkou potřeme pečivo, které ještě…
Kapustu nastrúhame najemno,pridáme nastrúhaný eidam,pokrájanú cibuľu,šunku a nadrobno nakrájané paradajky. Osolíme, necháme odstáť. V miske vymiešame tatársku omáčku so…
Ředkvičky patří mezi jedny z prvních druhů zeleniny, které sklízíme na zahrádce. Jejich typickou štiplavou chuť můžeme zakomponovat do skvělé polévky. Kolečka ředkviček…
Krásně nazdobené jednohubky jsou neodmyslitelnou součástí silvestrovských oslav. Jednohubky se žloutkovou pěnou, ozdobené dle vašich preferencí, budou ze stolu mizet…
Avokádo je jednou z exotických populárních surovin u nás. Nejčastěji z něj připravujeme pomazánky. Inspirujte se v tomto receptu a připravte jemnou pomazánku z avokáda,…
Kuličky: cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na trošce oleje ji zesklovatíme.Necháme vychladnout.Z pečiva odkrojíme tvrdší kůrku a střídu namočíme do mléka.Maso…
Surovú repu očistíme a nastrúhame na slzičkovom strúhadle.Rukolu umyjeme a osušíme.Pomaranč očistíme, mesiačiky pokrájame na malé kúsky.Pečivo pokrájané na kocky…