Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
5jideldenne uvařila 16. 8. 2019 10:23 Škvarkový chleba bez mouky - skvělá variace na pagáčky 0 0 Okomentovat
44 foto Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Video Ovocné kůže: Pochoutku z jablek nebo hrušek vonící skořicí a vanilkou snadno vyrobíte podle našeho videonávodu
Jídelní rozmary slavných: Scarlett Johanssonová si před cvičením dává čokoládu a miluje nadýchané banánové muffiny