Bezlepková bublanina s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenPokud držíte bezlepkovou dietu, nemusíte se vzdávat pečených sladkých dobrot. Na trhu je již dostatek druhů mouky a různých přípravků, které vám mohou vaše stravování…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud držíte bezlepkovou dietu, nemusíte se vzdávat pečených sladkých dobrot. Na trhu je již dostatek druhů mouky a různých přípravků, které vám mohou vaše stravování…
Listové těsto je velmi oblíbené u pečených pokrmů. Kdo však drží stravu bez lepku a je celiak, musí se dívat po bezlepkové variantě. S tímto receptem si však takové…
Smícháme suché ingredience.V další míse vyšleháme rozmačkané banány, olej, vejce, mléko a slazení.Do směsi prosejeme suché ingredience a prošleháme.Formu na toustový…
Všechny suroviny na korpus smícháme, vytvoříme těsto, které necháme 2 hodiny odležet v ledniciTěsto natlačíme do dortové formy, pečeme na 160°C 15 minut.Suroviny na krém…
V míse promícháme změklé máslo na kostičky, cukr, kokos, žloutky, rum. V misce vedle promísíme mouku,kakao,rýžovou krupičku, skořici a xantanovou gumu. Obojí smícháme a…
Smícháme suché ingredience a zašleháme všechny tekuté.Nalijeme do formy, buď vymazané a nebo na pečicí papír.Rozprostřeme těsto a poklademe ovocem.Bohatě zasypeme…
Máslo, tvaroh, žloutky, oba cukry, kůru a sůl šleháme dohladka.Na váhu vysypeme pudinkový prášek, ovesnou mouku, rýžovou dosypeme do celkové váhy 300 g a smícháme v míse…
Žloutky, cukr a vanilkový cukr s olejem JUST vyšlehat do pěny, přidat olej, Rum a podmáslí. Do tekuté směsi zamíchat mouku s pr.do peč a xantanem, nakonec zamíchat…
Všechny suroviny zpracujeme ve vláčné těsto, které necháme odpočinout v chladu přibližně 3 hodiny. Poté vtlačujeme malé kousky do formiček. Pečeme při 160 °C 10 minut.…
Kokosové mléko dejte pár hodin před začátkem přípravy do lednice. Poté, co tuk v mléce ztuhl, otevřete plechovku, vylijte vodu a tuk vyndejte do misky. Rozpustťe v…
Vejce s cukrem důkladně vyšleháme do husté pěny, přidáme olej, Monte a mléko, následně vychladlý a slitý kokos.Prošleháme. Nakonec důkladně zašleháme mouku, smíchanou s…
Troubu zapneme na 170 stupňů.Rozmixujeme škvarky.Všechny ingredience smícháme a vložíme do formy na chleba (používám silikonovou).Pečeme do zlatova cca 15-20 minut a…
Jako první jsem večer předem dala do lednice ztuhnout kokosové mléko.Druhý den jsem pomocí sítka dostala ven vodu z cizrny - mělo by jí být těch 110 g. Pomocí šlehače…
Mouku se škrobem, cukrem, xantanem a solí promícháme a prosejeme na vál.Máslo rozkrájíme na kostičky a zlehka promícháme s moukou. Doprostřed dáme žloutky, kůru a šťávu…
Ze všech surovin vypracujeme hladké vláčné těsto, které necháme přibližně 3 hodiny odležet v chladu. Poté jej vyválíme na plát vysoký cca 3/4 cm a formičkou vykrájíme…
Uděláme těsto, necháme odležet v lednici cca 2 hod. Těsto rozválíme mezí folií a vykrajujeme. Pečeme cca 10 min. na 170 °C.Plníme domácí marmeládou.
Máslo s cukrem, vejcem, trestí a skořicí vyšleháme do krémovité konzistence, přidáme mléko a prošleháme. Zašleháme pudinkový prášek. Nakonec mouku, špetku soli a…
Ušlehat 4 bílky a na závěr přišlehat 2 PL moučkového cukru. Žloužky, cukr, olej, citronová kůra i šťáva, vanilkový cukr ušlehat do hustější hmoty - v robotu cca 10 min.…
Plech vyložte pečícím papírem a troubu předehřejte na 100°C. Otevřte skleničku cizrny a tekutinu z ní slijte přes cedník do misky s vyššími okraji. Pokud se chystáte…
Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh.Žloutky s cukrem a vanilkou ušleháme do pěny. Zašleháme rum, citronovou šťávu a vodu.Všechny suché ingredience smícháme a…
Vyzkoušejte dokonalou kombinaci svěžích jablek a lahodného těsta s našimi jablečnými donuty z trouby! Jsou zde použity bezlepkové ingredience, aby si je mohl vychutnat…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Netroufáte si na velikonoční kynutý mazanec? Připravte si ten tvarohový. Je snadný, rychlý a chutná výborně
Rumunsko: V zemi hraběte Drákuly si pochutnávají na sarmale s mămăligou. Takhle jednoduše se tohle jídlo dělá
Jak nejlépe vyčistit nerezový dřez? Stačí soda, citron, ocet nebo obyčejná mouka!