Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Plněná vepřová panenka špenátem, mozzarelou a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 terezicka1
Kuřecí závitky plněné šunkou, mozzarelou, bazalkou a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 suslajda
Holka u plotny radí: Pesto z medvědího česneku má výraznou chuť i vůni a skvělé je na těstoviny i na topinky
Nudle se zeleninou a kuřecím masem na asijský způsob: Pikantní česká „čína“se šťavnatým masem je na stole za chvíli
Dokonalá nedělní pečínka podle MasterChef Česko: Šťavnatost masa s křupavou kůrčičku skvěle doplní yorkshirský pudink