Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Kočičí štajryš aneb Plzeňská variace na kočičí svatbu: Brambory s kroupami a zelím chutnají božsky a nestojí moc
Božský rebarborový koláč: Úžasně vláčný moučník s jemně nakyslou chutí skvěle doplňuje křupavá drobenka na povrchu
Pomalejší výtečná pečeně kachny a kuřete na zázvoru a citronu Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Bibinka 180 min
Retro okénko: Oplatky Mila stávaly dříve 2 Kčs. Že je v cukrovince alkohol, to však mnozí netuší dodnes
Pekař František radí, jak upéct dokonalý velikonoční mazanec. Nejdůležitější je bochánek správně „utáhnout"