Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Smažené bramborové knedlíky plněné vejci s houbovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 60 min
Bramborová roláda plněná brynzou a vejci se smaženou cibulkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Vareniste.cz
Josef Maršálek představil tradiční srílanské sušenky „kokis“, podávané výhradně k čaji. Jsou krásně křehké a voní dálkami
Perníčky Marie - chaloupky, Velikonoce, fotbal Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Bednarova Marie 110 min