Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
Vepřové nudličky na majoránce: Křehké a šťavnaté maso s kousky žampionů je plné chutí a vůní, na stole je za chvíli
Osso buco (telecí, nebo hovězí kližka s morkovou kostí) na rajčatech Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 medanek
Pěstování rajčat pro začátečníky: Přehledný návod od vsazování do země přes hnojení až po řešení škůdců
5 foto Vlasta Burian si domů „ukradl“ slavného kuchaře: Ten králi komiků vařil třeba kuře s jablky, volským okem a mandlemi