Morková chuťovka

cekrops Kuchař:

Doba přípravy: 1 hod PT1H00M 1 porce Hovězí maso 5 názorů

54

Suroviny

hovězí polévka
morková kost (v balíčku s hovězím masem)
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve uvaříme poctivou hovězí polévku z hovězího masa a morkové kosti. Kost tam ovšem nenecháváme příliš dlouho. Stačí tak 40 minut (+ - )

  2. Potom ji z polévky vyndáme, posolíme a necháme trochu zchladnout .

Poznámka

A už si můžeme pochutnat. PS: Kost jsem samozřejmě koupil v supermarketu již ukrojenou v balíčku, spolu s masem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Morková chuťovka

  • Svetlana Svetlana

    ...pamatuju si, kdy jsem poprvé morek jedla...do asi 10 let jsem se ofrňovala, až mně táta přesvědčil, ať to alespoň ochutnám...celý život toho litoval :-)

    Odpovědět

  • f.mamina f.mamina

    Vzpomínka na taťku, když jsem byla malá holka tak bylo poctivé dělení.:-8:yes:

    Odpovědět

  • kapka46 kapka46

    Jedna z kvalitních ingrediencí pro kuchyni,stačí jen uvařit v polévce a namáznout na chleba u nás také s hořčicí či křenem ,je zdravá sytá a pro dnešních mínus dvacet u nás na Moravě jako stvořená.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    pochúťka z detstva...:yes:

    Odpovědět

  • nanny nanny(neregistrovaný)

    To me pripomelo moje detstvi,kdy nam mamka davala morek s hortici a cerstvym chlebem.To byla dobrota:-K:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pomazánka z morku

Zapomněl/a jsem heslo