Pečené morkové kosti na česnekové topince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 57,46 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2023 09:01
9. 2. 2012 15:46
9. 2. 2012 10:48
9. 2. 2012 10:16
9. 2. 2012 10:02
Pro nás je to zbytečné.
Jinak super foto.
9. 2. 2012 09:41
9. 2. 2012 05:24
9. 2. 2012 02:05
Že se kosti mají máčet, jsem vygooglila a nejspíš to bude pro vyplavení větší části krve - voda byla červená. Stejně tam trochu zbyla, je to to tmavé po upečení na fotkách.. Lepší by bylo vodu párkrát vyměnit.
Jinak Bibi, to víš, že z pečených a vydlabaných kostí bude dlouze tažený vývar...nikdy nevynechám jedinou příležitost k výrobě vývaru, fakt nevyhodím ani odřezky z masa, natož takovouhle parádu... Skoro se stydím, ale já vyvařím i opečené kosti, zbylé z kolínka - je z nich nakonec vynikající hustý rosol...
8. 2. 2012 23:44
8. 2. 2012 22:42
8. 2. 2012 21:47
Brzy se nám uzdrav a ať tě to přestane bolet)
8. 2. 2012 21:42
8. 2. 2012 21:33
8. 2. 2012 20:58
8. 2. 2012 20:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 19 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 6 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 6 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 7 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 7 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 7 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 7 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Další recepty
Tématické fráze: pečené kosti pečený morek morkové kosti morková kost morek z hovezích kosti recept pečení kostí morkové kosti recept vývar z pečených kostí hovězí vývar z pečených kostí recept na morkové kosti morková kost recept morek na topince pečené hovězí kosti pečené maso s kostí topinky s morkem morek z hovězích kostí morek z kosti recept morková kost pečené kosti na polévku pecfna morkova kost
Suroviny: kost hovězí morková, petrželka hladkolistá, česnek, cibule, olej olivový extra virgin, bageta
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
24 názorů