Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 57,46 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Moje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 9 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 37 minutami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 2 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 7 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 8 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 11 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 11 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 12 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 12 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečené kosti,
pečený morek,
morkové kosti,
morková kost,
morek z hovezích kosti recept,
pečení kostí,
morkové kosti recept,
vývar z pečených kostí,
hovězí vývar z pečených kostí,
recept na morkové kosti,
morková kost recept,
morek na topince,
pečené hovězí kosti,
pečené maso s kostí,
topinky s morkem,
morek z hovězích kostí,
morek z kosti,
recept morková kost,
pečené kosti na polévku,
pecfna morkova kost
Suroviny:
kost hovězí morková,
petrželka hladkolistá,
česnek,
cibule,
olej olivový extra virgin,
bageta
Komentáře (26)
Pro nás je to zbytečné.
Jinak super foto.
Že se kosti mají máčet, jsem vygooglila a nejspíš to bude pro vyplavení větší části krve - voda byla červená. Stejně tam trochu zbyla, je to to tmavé po upečení na fotkách.. Lepší by bylo vodu párkrát vyměnit.
Jinak Bibi, to víš, že z pečených a vydlabaných kostí bude dlouze tažený vývar...nikdy nevynechám jedinou příležitost k výrobě vývaru, fakt nevyhodím ani odřezky z masa, natož takovouhle parádu...
Brzy se nám uzdrav a ať tě to přestane bolet