Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Libor Bouček se v kuchyni nebojí ničeho: Repertoár mého vaření určují děti. Zvládne svíčkovou i Asii, ale co má rád on sám?
Osso buco (telecí, nebo hovězí kližka s morkovou kostí) na rajčatech Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 medanek
3x domácí hot dog podle MasterChefa: Variace s karamelizovanou cibulí, červeným zelím nebo křenovou majonézou chutnají božsky
Pět znamení, která jsou mistry v grilování: Vodnář musí mít rybu, Kozoroh umí zvěřinu a Panna vyšvihne šťavnaté karbanáky