KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
Vepřová roláda plněná špenátem, pečená na ochucených bramborách Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 terezicka1
Vepřová roláda s listovým špenátem a lehkou vůní koňaku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 mirca75 120 min
Grilování s Martinem Svatkem: Jak vybrat nejvhodnější gril? Na velké akce je lepší uhlí, na rychlovky zase plyn, říká šéfkuchař
Hitem letošního léta je tibi limonáda: Fermentovaný nápoj plný bublinek a života si zamilujete, třeba ve verzi s citrusy