Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Směs tří druhů mas se sladkokyselými okurkami v tlakovém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 jarda Kadic 60 min
Jak připravit nejlepší náplně do koláčů: Tvarohová, povidlová i maková budou díky správnému ochucení fantastické
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili
Náš život s celiakií: Bezlepkové langoše pro Áňu jsou krásně nadýchané a nejvíc jí chutnají s kysanou smetanou