Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Kuřecí nudličky s bambusovými výhonky s tymiánem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Lenka Škulinová 35 min
Bůček s karamelem, zázvorem a bambusovými výhonky Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Marie Svarcova 55 min
32 foto Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Takhle jsou halušky vynikající: Správně přichystané bramborové těsto bez čekání, dobré zelí a uzené pro vůni