7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 hafikov 80 min
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Jak na kuře na paprice z pečených paprik: Zelenina dá omáčce krémovou konzistenci a jemně delikátní chuť
V únoru můžete začít s pěstováním: Za okno dejte bazalku, do skleníku rajčata a okurky. Důležitá je ovšem teplota venku i uvnitř