Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Lilkový mozeček (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 30 min
Grenadýrmarš jinak (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Taevita 20 min
Kapustový nákyp (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 4,0 Taevita 60 min
Smaženice s tofu (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 15 min
Zeleninová směs (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené kuře na paprice, a přidal i recept na bramborové nočky
Večeře za 20 Kč pro jednoho: Staročeský pokrm šumajstr z krup voní česnekem, sádlem a majoránkou a nasytí i velké jedlíky
Královské chutě: Princezna Kate miluje syrové ryby, mlsá popcorn a s manželem si rádi zajdou do restaurace na jemné krémové rizoto