Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Asijská polévka s pak choi a pošírovaným vejcem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Marie Svarcova 15 min
11 foto Václav Noid Bárta: Po večírcích mi bývalo špatně, teď mám díky správnému jídlu energie na rozdávání. Smažák si ale stejně dám s chutí
Dýně jako ananas: Retro kompot má lahodnou chuť a vůni ananasu, dýni je třeba předem naložit do speciálního nálevu
Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 varilamyskakasicku 35 min