Vuřty na pivu

lenka Kuchařka:

Jiné maso 3 názory

510

Suroviny

1 kg buřtů nebo klobás
4 kusy větší cibule
1 černé pivo
sůl
pepř
kečup
obyčejná hořčice
feferonka pouze pro gurmány ne pro děti
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si hlubší pekáč, nalijeme černé pivo, oloupeme špekáčky a rozkrojíme po délce, ne úplně. Naplníme cibulí, feferonkou, potřeme hořčicí, opepříme.

  2. Vložíme do pekáče. Jestli nám náplň v buřtu nedrží, použijeme párátko. Na pekáči ještě zasypeme cibulí, polijeme kečupem. Pečeme asi 40 minut při 160°C.

Poznámka

Můžeme servírovat s brambory nebo s měkkým chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 39 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vuřty na pivu

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vuřty pečené v černém pivu vuřty na černém pivě vuřty na černém pivu vuřty vuřt burty na pive buřty na pivu pivní vuřty zapékané špekáčky buřty na černém pivu recepty z vuřtů vučty na pivu vuřty v černem pivu špekáčky na pivu vurty s cibuli zapečené vuřty buřty na pivě recept pečene vuřty vuřty napivu recepty vuřty

Zapomněl/a jsem heslo