Vuřty na pivu

lenka Kuchařka:

Jiné maso 3 názory

59

Suroviny

1 kg buřtů nebo klobás
4 kusy větší cibule
1 černé pivo
sůl
pepř
kečup
obyčejná hořčice
feferonka pouze pro gurmány ne pro děti
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si hlubší pekáč, nalijeme černé pivo, oloupeme špekáčky a rozkrojíme po délce, ne úplně. Naplníme cibulí, feferonkou, potřeme hořčicí, opepříme.

  2. Vložíme do pekáče. Jestli nám náplň v buřtu nedrží, použijeme párátko. Na pekáči ještě zasypeme cibulí, polijeme kečupem. Pečeme asi 40 minut při 160°C.

Poznámka

Můžeme servírovat s brambory nebo s měkkým chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 29 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vuřty na pivu

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo