Jedinečný špekáčkový sendvič podle Těhotnýho kuchaře: Netradiční pokrm, který svou chutí zahanbí všechny hot dogy
Ve dvaceti dlužil milion, tak začal mlít arašídy. Dnes jeho firma prodává ořechové krémy s příchutí vanilkového rohlíčku i mrkve
Jak uvařit ztracené vejce jako profík krok za krokem? Vodu zásadně nesolte a vejce připravujte krátce těsně pod bodem varu
Bramborové mléko: Nejnovější hit mezi rostlinnými mléky se hodí do vaření i do kávy, připravit ho podle našeho receptu je snadné
Domácí majonéza podle Romana Vaňka: Olej a žloutky se lépe zpracovávají vychlazené, ostřejší šmrnc dodá worchestr i dijonská hořčice
Polévka z hlívy s medvědím česnekem: Svěží, a přitom vydatná jarní polévka voní česnekem, pikantní chuť jí dá pálivá paprika