Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Hodnocení 11× Jak připravit domácí dýňovou přesnídávku? Nejlépe nám poslouží dýňový velikán "goliáš", který se skvěle hodí i do kompotů a džemů 19. 10. 2022
Hodnocení 63× Jak správně zamrazit jahody? Poradíme správný postup, aby se plody neslepily a zachovaly si co nejvíce své chuti a vitamínů 21. 9. 2022
Hodnocení 169× Ryzec je považován za krále mezi houbami. Jedna z nejlepších hub vyniká svou chutí a je skvělá na kmíně i na kyselo 30. 9. 2022
Hodnocení 22× Jak připravit sterilovaný zeleninový salát? Během deseti minut vytvoříte salát, který pro vás v zimě bude zdrojem vitamínů 25. 9. 2022
Hodnocení 58× Jak zavařit smaženici z hub? Milovníkům hub přijde vhod návod, díky kterému budou mít houby po celý rok jako čerstvé 19. 9. 2022
Hodnocení 55× Jak dlouho rostou houby? A kdy je nejlepší čas se na ně vydat do lesa? Odtajněte s námi houbové tajemství 15. 9. 2022
Hodnocení 31× Jak připravit houbovou omáčku s vejcem? Inspirujte se jednoduchým receptem, jak zpracovat houbové úlovky do skvělé omáčky 12. 9. 2022
Hodnocení 72× Jak grilovat krůtí maso? Poradíme jednoduchý návod na přípravu šťavnatého krůtího masa na grilu 10. 9. 2022
Hodnocení 224× Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky 11. 9. 2022
Hodnocení 12× Jak vyrobit pomerančový sorbet? Jednoduchý návod využijeme jako pochoutku v parných dnech i jako skvělou tečku k moučníkům 5. 9. 2022