Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Hodnocení 15× Jak na palačinky bez mouky? Nahradit ji lze tvarohem, pudinkem i pohankou 19. 1. 2024
11 foto Hodnocení 33× Jak otočit palačinky? Naučte se je obracet bez trhání a oslňte vaše strávníky 19. 1. 2024
5 foto Hodnocení 6× Chyby při přípravě smoothie: Používejte čerstvé suroviny a zbytečně nedoslazujte 30. 1. 2024
7 foto Hodnocení 16× Jak se používá řasa Nori v kuchyni? Zabalte do ní sushi nebo jí dochuťte pomazánky 27. 1. 2024
5 foto Hodnocení 6× Jak se jí japonské jídlo sushi? Wasabi a sójovka se nemíchají, také pozor na zázvor 21. 1. 2024
5 foto Hodnocení 107× Jak upéct šneky z listového těsta? Poradíme, jak na zlatavě upečenou chuťovku 14. 1. 2024
5 foto Hodnocení 44× Jak připravit bramborové krokety: Využijte přebytek bramborové kaše z přechozího dne 22. 1. 2024
5 foto Hodnocení 16× Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost 12. 1. 2024
5 foto Hodnocení 20× Chyby při přípravě tortill: Zapomeňte na dlouhé hnětení těsta i na pomalé opékání 18. 1. 2024
5 foto Hodnocení 6× Co dát do smoothie? Základem je ovoce se zeleninou, přidat můžete i ořechy a bylinky 16. 1. 2024
Hodnocení 38× Co je bílý povlak na kysaném zelí? Křís je nutné pravidelně odstraňovat 8. 1. 2024
5 foto Hodnocení 16× Jak správně uvařit polentu: Kukuřičná krupice se vaří jinak než instantní polenta 17. 1. 2024
Hodnocení 8× Adzuki v kuchyni: Tyto fazolky s oříškovou chutí využijete ve sladké i slané kuchyni 15. 1. 2024
Hodnocení 120× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin 11. 1. 2024
Hodnocení 156× Čím a kdy potírat chléb, aby byl lesklý? Na výběr je mnoho variant, od vody až po med 3. 1. 2024
5 foto Hodnocení 9× Kokosové mléko v kuchyni: Dokonale zjemní polévky, ale také pozdvihne chuť dezertů 7. 1. 2024
5 foto Hodnocení 36× Jak zahušťovat pokrmy bez lepku? Možností je možná více, než si myslíte 19. 11. 2023
7 foto Hodnocení 12× Cizokrajné ovoce v kuchyni: Je lahodné a v dezertech zcela úchvatné 1. 1. 2024
Hodnocení 9× Papája v kuchyni: Poradíme, jak zpracovat a jíst toto medově sladké ovoce 2. 1. 2024