Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Celine Dion ujíždí na arašídovém másle, miluje croissanty a nemá problém dát si párek v rohlíku nebo hranolky s kečupem
Hodnocení 8× Jak připravit tradiční grog? Jednoduchý návod na hřejivý alkoholický nápoj 19. 11. 2023
Hodnocení 2× Jak upéct podzimní dýňový koláč? Základem je křehké těsto s náplní z dýně a jablek 9. 11. 2023
5 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit 17. 11. 2023
4 foto Hodnocení 1× Jak připravit špagetovou dýni: Dlouhá vlákna z upečené dužiny připomínají špagety 12. 11. 2023
Hodnocení 5× Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně 13. 11. 2023
Hodnocení 43× Jak upéct svatomartinskou husu? Poradíme, jak na to, aby chutnala jako od babičky 5. 11. 2023
Hodnocení 10× Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu 2. 11. 2023
Hodnocení 30× Jak se liší vanilkový a vanilinový cukr. Pravou vanilku obsahuje pouze jeden z nich 4. 11. 2023
Hodnocení 3× Jaké koření dát do svařeného vína: Se skořicí a hřebíčkem chutná vždy dokonale 25. 10. 2023
Hodnocení 6× Jak upéct jedlé kaštany? Tuto delikatesu můžeme připravit v troubě i na pánvi 25. 10. 2023
Hodnocení 10× Jak uvařit špagety carbonara? Jak na to, aby byly dokonale krémové a chutné 23. 10. 2023
Hodnocení 6× Jak uvařit dýňové gnocchi: Přelité máslem s česnekem a tymiánem chutnají báječně 23. 10. 2023
Hodnocení 5× Jak vyškvařit křupavou slaninu. A jak na to, aby se při škvaření příliš nekroutila 22. 10. 2023
Hodnocení 9× Jak uvařit pudink z prášku. Kterou ze dvou možností nejraději používáte? 17. 10. 2023
Hodnocení 17× Jak využít alobal při pečení? Matná a lesklá strana mají odlišné vlastnosti 19. 10. 2023
Hodnocení 72× Jak vyrobit gumové medvídky pro děti z ovoce a agaru? Skvělé želé bonbónky potěší 13. 10. 2023