Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Skandální chování Ave v Hell's Kitchen: Po hádce a vyhazovu ze soutěže překvapivě dostala místo u Jana Punčocháře
Velikonoce ve Španělsku: Stolům vévodí jehněčí, salámy i speciální zdobený moučník. Jak jej připravit?
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!
Queen Mother’s Cake: Vláčný čokoládový dort královny matky Alžběty ozdobí každou oslavu. Upéct jej není vůbec těžké!
Elvis Presley: Slavný zpěvák miloval banánový pudink i smažené kuře. Známe recept na jeho oblíbený koláč!
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!