První republika s Kristinou: Kynuté martinské rohlíčky plné máku jsou vláčné a nadýchané jako před sto lety
Jak zpracovat svatomartinskou husu do poslední kostičky: Šéfkuchař prozradil tři výborná jídla a recept na kaldoun
Hodnocení 118× Jak připravit zakysanou smetanu ze dvou ingrediencí: Nic jednoduššího nenajdete 7. 10. 2023
5 foto Hodnocení 55× Jak ozdobit ovocný dort želatinou. Ovoce bude vypadat jako zalité do skla 17. 9. 2023
5 foto Hodnocení 47× Jak upéct jednoduché sušenky. Tuto dobrotu zvládnou i začátečníci 16. 9. 2023
4 foto Hodnocení 54× Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním 16. 9. 2023
Hodnocení 31× Plíčky na smetaně, pajšl, jsou tradičním jídlem, milovaným i nenáviděným 20. 7. 2023
Hodnocení 71× Jak připravit čokoládovou polevu se zakysanou smetanou. Skvěle se krájí a výborně chutná 20. 9. 2023
4 foto Hodnocení 18× Jak připravit punčový dort s cukrovou polevou. Nejraději ho mají muži 13. 9. 2023
Hodnocení 13× Jak připravit pastovaný med: Jednoduchým postupem získáte lahodnou pochoutku 23. 9. 2023
4 foto Hodnocení 12× Piškotové miniroládky plněné krémem: Jsou výborné k nedělní kávě i na slavnostní stůl 8. 9. 2023
4 foto Hodnocení 79× Jak připravit malované rolády. Nezaberou více času než ty s krémem 3. 10. 2023
Hodnocení 11× Jak upéct perník na strouhání. Používá se k posypání, dochucování a zahušťování pokrmů 12. 9. 2023
7 foto Hodnocení 106× Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete 6. 9. 2023