Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Hodnocení 86× Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky 4. 11. 2021
Video Hodnocení 757× Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to 4. 11. 2021
Hodnocení 45× Dýně a tykve mají v kuchyni široké využití. Jsou výborné na polévky i na koláče 4. 11. 2021
Hodnocení 30× Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty 4. 11. 2021
Hodnocení 382× Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami 4. 11. 2021
Hodnocení 96× Jídla na chlapská kamarádská setkání i "pánské jízdy". Nejlepší pálivé recepty 4. 11. 2021
Video Hodnocení 66× 2 způsoby, jak vykostit kuřecí maso: Máme pro vás návod, se kterým to zvládnete snadno 3. 11. 2021
Video Hodnocení 443× Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad 3. 11. 2021