Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slavný Krtkův dort slaví 20 let. Pojďte společně oslavit toto kulaté výročí soutěží o 100 narozeninových balíčků

Pojďte oslavit společně s námi 20. výročí od vzniku nejoblíbenějšího dortu. Na Instagramu nebo Facebooku Dr. Oetker si zahrajte zábavnou hru, díky které může až 100 z vás vyhrát narozeninové balíčky. Poradíme vám, jak na to!

Tento rok oslaví Krtkův dort neuvěřitelných 20 let, proto pro vás Dr. Oetker připravil zábavný filtr v podobě hry, díky které budete moci na Facebooku nebo Instagramu vyhrát 100 narozeninových balíčků plných dobrot.
 
Každému fanouškovi Dr. Oetker bude filtr automaticky nahrán do možností výběru na jeho Instagramu. Po nalezení a nastavení filtru by se hra měla klepnutím na obrazovku načíst. Následně se spustí časomíra a vy můžete začít hrát! Cílem hry je sbírat body, což znamená klepnout na všechny Krtkovy dorty, které se objeví mezi krtinci.

Soutěžte o 100 narozeninových balíčků Krtkova dortu

Skóre z hry potom vyfoťte a na Instagramu sdílejte ve stories s označením @droetker_cz nebo na Facebooku s označením @Pečeme s láskou. Tam uložte fotku pod soutěžní post. Tímto krokem se automaticky na jedné z platforem, kterou si vyberete, zapojíte do soutěže o zmíněné narozeninové balíčky. Dobrou zprávou je, že bude moci vyhrát až 100 z vás. Soutěž bude trvat do 20.3.2021, máte tedy nejvyšší čas začít!

Zajímá vás, co narozeninový balíček Krtkova dortu obsahuje? Tady to máte! V balíčku najdete směs na Krtkův dort zlatá edice, 4 dezertní lžičky Dr. Oetker, 2 sady narozeninových svíček Dr. Oetker a v neposlední řadě Květiny oplatkové, abyste si měli výtvor čím ozdobit.
 
Veškeré informace k soutěži  naleznete na Facebooku Dr. Oetker nebo a na Instagramu Dr. Oetker.
 
Tak neváhejte a soutěžte! 

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více