Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou

magdalenka Kuchař: magdalenka

Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

1 000 g gnocchi - polotovar
400-500 g žampionů
3 velké hrsti medvědího česneku
2 PL oleje
sůl
pepř
200 ml smetany na vaření
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opečieme pokrájané šampiňóny, pridáme pokrájaný medvedí cesnak, zalejeme smotanou, osolíme, okoreníme a varíme cca 2 minúty.

  2. Gnocchi uvaríme podľa návodu a zmiešame so zmesou medvedieho cesnaku a húb.

  3. Pri podávaní môžeme ešte posypať syrom.

Poznámka

Gnocchi môžeme zameniť (samozrejme) za hocijakú cestovinu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 108 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: gnochi s medvědím česnekem gnocchi se žampiony a smetanou gnochi se smetanou a medvedim česnekem gnocchi se žampiony

Zapomněl/a jsem heslo