domácí bonbóny - pralinky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Ryby jsou plné vitamínů a zdravých tuků. Podle čeho poznáte opravdu čerstvý kousek?
Ořechové trubičky: Lahodné cukroví plněné máslovým krémem s kapkou rumu je úžasně vláčné a bude ozdobou vánočního stolu
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
30. 12. 2011 01:41
http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-s-brandy...
http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-bonbony/...
http://www.mamincinyrecepty.cz/pralinky
28. 12. 2011 21:37
28. 12. 2011 20:50
28. 12. 2011 18:24
chci se zeptat jak se dělají domací bonbony. děkuji za odpovět.:-
25. 11. 2011 21:37
12. 11. 2011 09:08
11. 11. 2011 18:11
http://varecha.pravda.sk/recepty/originalny-recept...
11. 11. 2011 12:13
11. 11. 2011 12:11
http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-s-brandy...
http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-bonbony/...
11. 11. 2011 09:20
11. 11. 2011 08:10
10. 11. 2011 22:41
10. 11. 2011 21:54
pořídila jsem si silikonovou formu na pralikny a přemýšlím nad různými náplněmi. Jedna z náplní by měla být marcipánová, ale nevím jak přesně na ni. Čím byste rozředili nastrouhaný marcipán, aby dostal konzistenci husté kaše? Děkuji