domácí bonbóny - pralinky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Ahoj dnes vařím segedínský guláš s houskovým knedlíkem“ Eviip, před 1 hodinou
„Přeji hezký víkend , já vařím kroupovou polévku s hlívou a…“ kamila29, před 1 hodinou
„hazel: děkuji, Stáni. Ty berušky jsem viděla v časopise,…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Přečtěte si Zobrazit více
Císař František Josef I. miloval obyčejný chléb a kyselé mléko, neodolal vařenému hovězímu masu „tafelspitz“
Známé české hospody: Kde je dnes konec Jedové chýši, jež byla kdysi sídlem neřesti?
Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
30. 12. 2011 01:41
http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-s-brandy...
http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-bonbony/...
http://www.mamincinyrecepty.cz/pralinky
28. 12. 2011 21:37
28. 12. 2011 20:50
28. 12. 2011 18:24
chci se zeptat jak se dělají domací bonbony. děkuji za odpovět.:-
25. 11. 2011 21:37
12. 11. 2011 09:08
11. 11. 2011 18:11
http://varecha.pravda.sk/recepty/originalny-recept...
11. 11. 2011 12:13
11. 11. 2011 12:11
http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-s-brandy...
http://varecha.pravda.sk/recepty/vianocne-bonbony/...
11. 11. 2011 09:20
11. 11. 2011 08:10
10. 11. 2011 22:41
10. 11. 2011 21:54
pořídila jsem si silikonovou formu na pralikny a přemýšlím nad různými náplněmi. Jedna z náplní by měla být marcipánová, ale nevím jak přesně na ni. Čím byste rozředili nastrouhaný marcipán, aby dostal konzistenci husté kaše? Děkuji