Kuřecí omáčka - diskuze netýkající se receptu.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 46 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Dobrý večer dnes jsme k obědu měli bramborový guláš. Od…“ MarcelaPa, před 39 minutami
„Juli to bych ještě teď večer si dala,“ Jana Pá, před 1 hodinou
„Dobry den, u nas bude chili s cesnekovym chlebem. Brigada…“ hazel, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno před 12 hodinami
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno 23. 5. 2024 12:28
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno 23. 5. 2024 08:33
Přečtěte si Zobrazit více
Historie vanilky: Od indiánů přes alžbětinský dvůr až do kuchyně amerického prezidenta
Grilování levou zadní: Jak poznat zralý meloun a jak z něj připravit skvělou grilovací omáčku
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
5. 2. 2013 17:29
5. 2. 2013 15:19
Hodnotit kvalitu receptu samozřejmě můžete. Pokud pod ten recept napíšete třeba "10 minut pro vaření hovězího masa v tlakáči se mi zdá málo.", tak tento komentář nikdo mazat nebude. Nesmí se to ale změnit v hádku o to, kdo je chytřejší a komu uteče manžel!
Ten recept se dá určitě vylepšit, ale autorka ho uvařila a měla s ním nějakou práci. Nikdo učený z nebe nespadl a pokud by ji nějaká dobrá duše k tomu receptu napsala nápady na vylepšení, možná by ten další recept byl o stupeň lepší, nemyslíte? A nebyl by právě tento přístup k začátečníkům to, co z tohoto portálu udělá TOP RECEPTY?
5. 2. 2013 12:51
5. 2. 2013 12:46
5. 2. 2013 12:34