Kuřecí omáčka - diskuze netýkající se receptu.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. Ty berušky jsem viděla v časopise,…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„MarcelaPa: Hezky si to uzijte s vnuckou. Tak hezky jsi to…“ hazel, před 6 hodinami
„Dobrý večer dnes jsme k obědu měli bramborový guláš. Od…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Přečtěte si Zobrazit více
Vánoční a novoroční inspirace
Pět nejoblíbenějších jídel prince Harryho: Miluje moučníky s banány, pálivé kuře z fastfoodu a nikdy neodolá šťavnatému lososu
Agatha Christie: Slavná spisovatelka ráda jedla, šlehačku konzumovala po litrech a na velikost porcí musel dohlížet komorník
5. 2. 2013 17:29
5. 2. 2013 15:19
Hodnotit kvalitu receptu samozřejmě můžete. Pokud pod ten recept napíšete třeba "10 minut pro vaření hovězího masa v tlakáči se mi zdá málo.", tak tento komentář nikdo mazat nebude. Nesmí se to ale změnit v hádku o to, kdo je chytřejší a komu uteče manžel!
Ten recept se dá určitě vylepšit, ale autorka ho uvařila a měla s ním nějakou práci. Nikdo učený z nebe nespadl a pokud by ji nějaká dobrá duše k tomu receptu napsala nápady na vylepšení, možná by ten další recept byl o stupeň lepší, nemyslíte? A nebyl by právě tento přístup k začátečníkům to, co z tohoto portálu udělá TOP RECEPTY?
5. 2. 2013 12:51
5. 2. 2013 12:46
5. 2. 2013 12:34