Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 14 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli francouzské…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Hezke odpoledne. U nas bude kureci polevka a zemlovka s…“ hazel, před 11 hodinami
„Hezký pátek. Peču https://www.toprecepty.cz/recept/66172…“ janatka, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 7 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 17 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
1. 4. 2018 16:23
31. 3. 2018 21:04
a3aa3b74df7adc2cae77673285430…
23. 2. 2018 19:38
6. 11. 2017 07:45
5. 11. 2017 16:58
16. 7. 2017 19:36
13. 7. 2017 11:46
6. 10. 2016 18:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 16:59
6. 5. 2016 10:13
5. 5. 2016 08:21
27. 4. 2016 12:31
27. 4. 2016 08:38
26. 4. 2016 14:47
26. 4. 2016 09:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další