Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 31 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 6 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 18 minutami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jediný na světě. Dopřejte dítěti i sobě elektrokočárek
Frgály z tortilly od Andrey z Pardubicka dobyly internet: Chutnají jako ty pravé, navíc je můžete mlsat i při dietě
Buchty po ránu: Vynikající arašídové sušenky podle Josefa Maršálka zvládnete upéct jen ze čtyř surovin, navíc bez mouky
14. 2. 2009 19:52
14. 2. 2009 19:05
14. 2. 2009 18:26
14. 2. 2009 17:47
14. 2. 2009 17:30
14. 2. 2009 17:27
no neviem ci to prezriem...ja som v jedle dost tradicna....aj ked mi rozum kaze ine...neviem ci tejaja ci kto to tu varil muflonie, teraz bibi tu konina...jezismarja a ja tuto dakeho hlodavca
no budem to robit podla toho bibinho receptu a uvidim....muz sa na tom vyborne pobavil
14. 2. 2009 17:16
Zkopírovala jsem: "Mara stepní (Dolichotis patagonum) je relativně velký savec obývající vyprahlé pastviny a otevřené polopouště střední a jižní Argentiny. Byly vysazovány i na mnoha místech jižní Evropy a v bývalém SSSR, nějakou dobu volně žili dokonce i v Česku, zvláště pak u Žamberka. - zbytek si tam přečtěte, Paprička nebyla od té kapybary daleko . Výbusna - doufám, že je ti to už úplně jasné
mara_stepni.jpg
14. 2. 2009 16:55
14. 2. 2009 15:41
14. 2. 2009 15:39
14. 2. 2009 15:36
14. 2. 2009 15:26
14. 2. 2009 15:18
vid foto....je to zamrznute
ostala som z toho zmatena. na obale je napisane, ze je to argentinsky zajac...neviem ci mam tomu rozumiet tak, ze je dovezeny z argentiny, alebo je to nejaka odroda. take tmave zajacie maso som este nevidela. a neviem teraz ako mam vlastne toho zacaja pripravit, ci ako divinu , alebo ako normalneho zajaca podla tohto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...
img_0100.jpg
Předchozí 1 2