Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 13 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Krásný den. U nás šťovíková polévka. Jinak bude k večeři…“ janatka, před 50 minutami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 3 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 22 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
V akci: Vánoce za hubičku? Majonéza, vejce, olej, Salko či okurky jsou teď k mání za výrazně nižší ceny
Buchtičky se šodó byly dřív luxusním dezertem. Víte, proč se jim říká dukátové?
14. 8. 2011 13:16
Anglický biftek s vejcem a opékanými brambory v troubě
14. 8. 2011 13:10
14. 8. 2011 11:57
14. 8. 2011 11:50
14. 8. 2011 11:17
14. 8. 2011 11:08
ke kávičce už chládne propadlá buchta od Merylas
13. 8. 2011 21:47
13. 8. 2011 19:00
13. 8. 2011 17:57
13. 8. 2011 14:37
Jani Remková: nepřísluší mi samozřejmě do toho mluvit, ale přikláním se k názorům s jojo efektem. Za svůj život jsem vyzkoušela všechny diety, které kdy vyšly. Vždycky jsem zhubla, ale následoval VŽDY jojo efekt. Nejlepší byla dělená strava. Ale to už by znamenalo celoživotně. Jakmile jsem začala normálně jíst, měla jsem vše znovu nahoře.
13. 8. 2011 12:52
13. 8. 2011 12:21
13. 8. 2011 12:00
13. 8. 2011 11:11
13. 8. 2011 09:43
Předchozí 1 … 1795 1796 1797 1798 1799 … 2367 Další