Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 20 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simonko to jste meli krasny damsky vylet…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobry den, vcera jsme byli u syna , meli jsme hamburger a…“ hazel, před 2 hodinami
„Dnes krůtí játra a hranolky“ mimosa, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 10 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
14. 11. 2009 14:44
14. 11. 2009 12:32
14. 11. 2009 11:50
14. 11. 2009 11:47
14. 11. 2009 08:59
Kdo šetří má za tři, říkají i jídla bratři. Nemá se nic vyhodit a ze světa zprovodit. Nám zbyl knedlík od včerejší omáčky a není chuť na ptáčky. Když nám zbyly nevadí, mrazák si s tím poradí. Knedlík ale uplatníme, když si čočku uvaříme. Čočka se moc nemáčí, jen trošíčku postačí. Dá se s vodou co v ní byla , by se nám chuť neztratila. Cibulku si osmažime a do čočky jí vrazíme. Když je měkká opepříme a Masoxem dochutíme. Trochu octa , cukru dáme a jíškou jí doděláme. Volské oko se k ní jí, ale taky uzený. Čočka tobě proti hrachu nenafoukne břicho brachu. Chceš li míti jistotu, dej tam trochu ořechu. Ne vlašského to my víme, ale muškát oceníme. Polévka dnes "Zelná" je, zelí čerstvé kraluje. Vaříme jí podle Marty z TOPreceptů dobré party. Recept již se přez rok vaří, nám se celkem vždy zdaří. Trošku si ho měníme, možná vám to povíme. Václav
n_p9220567[1].jpg
n_im000526[1].jpg
14. 11. 2009 08:30
13. 11. 2009 21:08
13. 11. 2009 20:08
13. 11. 2009 19:32
13. 11. 2009 17:29
13. 11. 2009 17:27
13. 11. 2009 17:15
13. 11. 2009 16:36
13. 11. 2009 16:08
13. 11. 2009 13:39
Předchozí 1 … 2135 2136 2137 2138 2139 … 2367 Další