Poslední diskuze
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registračný bonus)…“ Lydia96, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
Poslední příspěvky
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT…“ Lydia96, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 15 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
23. 2. 2010 11:44
23. 2. 2010 10:36
Dneska ale bylo rozhodnuto a z mrazáku vyndáno, nelze maso tam již vraceti " SLEZINKY " se budou dělati. Na omajdu ony budou s rejží asi jíst se budou. Knedlík my tam taky máme, možná si ho někdo dáme. I brambůrek může býti, s těstovinou lze to míti. Slezinku my máme rádi, její měkost ta nás svádí. Mates, Pepa ocasy jen vrtí , ujedli by se do smrti. Takže celá rodinka , táta pejci mamina, budou baštit jídlo stejné, sníme všechno , co se do nás vejde. Václav
/// Prosím omluvte mé nesprávné fotky. Nenašel jsem žádné s omáčkou ze slezinek, tak jsem použil pro ilustraci podobné (což je skutečnost)vzhledem jako ledvinky, pajšl, játra apod. A i recept je stejný jako na omáčku z jater, jak drůbežích nebo vepřových, s tím rozdílem, že slezinky netvrdnou a mají mnoho železa, což je dobré pro chudokrevnost. I polévka je dobrá. Také se dělá falešná játrová pomazánka. Chuťově velmi, velmi podobné. Řezníci tím šidí. SLEZINKA je mnohem levnější. ///
n_dscn0895[1].jpg
23. 2. 2010 10:25
23. 2. 2010 08:39
22. 2. 2010 19:41
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
rodinka má na večeři
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
22. 2. 2010 19:26
img_7740.jpg
img_7747.jpg
22. 2. 2010 18:15
22. 2. 2010 12:32
22. 2. 2010 12:13
22. 2. 2010 11:54
90[1].gif
22. 2. 2010 11:43
xborscb[1].jpg
22. 2. 2010 11:21
9_1805865608.jpg
22. 2. 2010 11:04
22. 2. 2010 10:20
22. 2. 2010 00:11
Předchozí 1 … 2067 2068 2069 2070 2071 … 2367 Další