Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 18. 9. 2024 19:41
„poradte mi“ Nadja, 7. 9. 2024 00:10
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas dnes tilapia, sladke brambory a zlute…“ hazel, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: A mě zase inspirovala magdalenka . Tak to…“ tara23, před 10 hodinami
„tara23: Věrko dala si mi inspiraci ty už jsem snad rok…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 14 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
4. 3. 2010 15:12
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
4. 3. 2010 14:44
4. 3. 2010 14:32
4. 3. 2010 12:03
Jo a ke kafču na odpoledne budou pindruše z listového těsta: http://bucifousek.webgarden.cz/listove-testo/pindr...
10_945226275.jpg
4. 3. 2010 11:31
4. 3. 2010 11:18
4. 3. 2010 11:11
Včera večer zámecké, křepelky to vesnické. U nás se jim říká stále, střílené že motykou asi metr velikou. Že nevíte co to je ?? BRAMBOR si tak notuje. Ve slupce je uvaříme, po jedno je pěkně jímme. Loupeme , pak osolíme , vždycky kousek odkrojíme a kus másla k tomu dáme, pak už jemo si mlaskáme. A pak zase , zas a znovu, dokud ňákej brambor je podmáslím se zapije.
800px-various_types_of…
n_p1080555_540273346[1].jpg
4. 3. 2010 10:16
peču piškotový korpus
připravuji domácího pribináčka
ozdobím ovocem a nakonec zaleju želé
mňam fajně to vonííí
4. 3. 2010 10:05
4. 3. 2010 09:57
4. 3. 2010 09:44
4. 3. 2010 09:32
4. 3. 2010 08:30
4. 3. 2010 08:25
a smažený hermelín,hranolky,obloha
a pro syna zapékané těstoviny a červená řepa
3. 3. 2010 21:24
Předchozí 1 … 2136 2137 2138 2139 2140 … 2444 Další