Poslední diskuze
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registračný bonus)…“ Lydia96, před 54 minutami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
Poslední příspěvky
„Referenčný kód B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT…“ Lydia96, před 55 minutami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 13 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 17 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 18 hodinami
4. 3. 2010 14:44
4. 3. 2010 14:32
4. 3. 2010 12:03
Jo a ke kafču na odpoledne budou pindruše z listového těsta: http://bucifousek.webgarden.cz/listove-testo/pindr...
10_945226275.jpg
4. 3. 2010 11:31
4. 3. 2010 11:18
4. 3. 2010 11:11
Včera večer zámecké, křepelky to vesnické. U nás se jim říká stále, střílené že motykou asi metr velikou. Že nevíte co to je ?? BRAMBOR si tak notuje. Ve slupce je uvaříme, po jedno je pěkně jímme. Loupeme , pak osolíme , vždycky kousek odkrojíme a kus másla k tomu dáme, pak už jemo si mlaskáme. A pak zase , zas a znovu, dokud ňákej brambor je podmáslím se zapije.
800px-various_types_of…
n_p1080555_540273346[1].jpg
4. 3. 2010 10:16
peču piškotový korpus
připravuji domácího pribináčka
ozdobím ovocem a nakonec zaleju želé
mňam fajně to vonííí
4. 3. 2010 10:05
4. 3. 2010 09:57
4. 3. 2010 09:44
4. 3. 2010 09:32
4. 3. 2010 08:30
4. 3. 2010 08:25
a smažený hermelín,hranolky,obloha
a pro syna zapékané těstoviny a červená řepa
3. 3. 2010 21:24
3. 3. 2010 19:48
Předchozí 1 … 2059 2060 2061 2062 2063 … 2367 Další