Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Určite áno. Srdiečka daj variť prvé a potom…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Pekný deň (u nás síce prší), dnes budeme mať hráškovú…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Mňamka
Přidáno před 4 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 4 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krkovice na houbách a česneku: Šťavnaté maso má výraznou chuť díky houbám, sekanému česneku a správné směsi koření
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
5. 3. 2010 10:38
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
5. 3. 2010 10:35
5. 3. 2010 09:44
5. 3. 2010 09:12
5. 3. 2010 09:11
5. 3. 2010 08:41
hovězí vývar se zeleninou a těstovianmi ve tvaru kuliček
a čevabčiči a brambory šťouchané
zavařené meruňky
4. 3. 2010 18:55
4. 3. 2010 15:12
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
4. 3. 2010 14:44
4. 3. 2010 14:32
4. 3. 2010 12:03
Jo a ke kafču na odpoledne budou pindruše z listového těsta: http://bucifousek.webgarden.cz/listove-testo/pindr...
10_945226275.jpg
4. 3. 2010 11:31
4. 3. 2010 11:18
4. 3. 2010 11:11
Včera večer zámecké, křepelky to vesnické. U nás se jim říká stále, střílené že motykou asi metr velikou. Že nevíte co to je ?? BRAMBOR si tak notuje. Ve slupce je uvaříme, po jedno je pěkně jímme. Loupeme , pak osolíme , vždycky kousek odkrojíme a kus másla k tomu dáme, pak už jemo si mlaskáme. A pak zase , zas a znovu, dokud ňákej brambor je podmáslím se zapije.
800px-various_types_of…
n_p1080555_540273346[1].jpg
4. 3. 2010 10:16
peču piškotový korpus
připravuji domácího pribináčka
ozdobím ovocem a nakonec zaleju želé
mňam fajně to vonííí
Předchozí 1 … 2058 2059 2060 2061 2062 … 2366 Další