Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 19 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simonko to jste meli krasny damsky vylet…“ hazel, před 1 hodinou
„Dobry den, vcera jsme byli u syna , meli jsme hamburger a…“ hazel, před 1 hodinou
„Dnes krůtí játra a hranolky“ mimosa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 9 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
Putování za perníčky. Vydejte se za vůní perníkového koření do všech koutů naší vlasti!
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár
Kulajda jako z Prostřena: Víte, jak ji uvařit, aby byla dokonalá? Pomůže malý trik s dochucením!
3. 4. 2015 02:58
2. 4. 2015 15:22
p1030557_1813372045.jpg
p1030559_196213525.jpg
p1030560_526767297.jpg
2. 4. 2015 13:18
Na Zelený čtvrtek u nás byl k obědu samozřejmě špenát jako základ a k tomu plněné bramborové knedlíky(uzeninou)hlavně pro chlapiska a nebo volské oko s vařeným bramborem...s opraženou cibulkou.
2. 4. 2015 13:16
2. 4. 2015 13:11
2. 4. 2015 12:00
20150402_114946.jpg
2. 4. 2015 11:47
2. 4. 2015 11:26
2. 4. 2015 10:15
2. 4. 2015 09:48
1. 4. 2015 11:37
1. 4. 2015 10:05
img_20150331_121126.jpg
1. 4. 2015 09:57
1. 4. 2015 09:30
1. 4. 2015 08:24
Předchozí 1 … 1263 1264 1265 1266 1267 … 2367 Další