Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dnes krůtí játra a hranolky“ mimosa, před 5 hodinami
„Krásný den. U nás šťovíková polévka. Jinak bude k večeři…“ janatka, před 5 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 8 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!
Jídelní rozmary Marka Zuckerberga: Návštěvám servíroval pečenou kozu ze svého stáda!
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu
3. 4. 2015 02:58
2. 4. 2015 15:22
p1030557_1813372045.jpg
p1030559_196213525.jpg
p1030560_526767297.jpg
2. 4. 2015 13:18
Na Zelený čtvrtek u nás byl k obědu samozřejmě špenát jako základ a k tomu plněné bramborové knedlíky(uzeninou)hlavně pro chlapiska a nebo volské oko s vařeným bramborem...s opraženou cibulkou.
2. 4. 2015 13:16
2. 4. 2015 13:11
2. 4. 2015 12:00
20150402_114946.jpg
2. 4. 2015 11:47
2. 4. 2015 11:26
2. 4. 2015 10:15
2. 4. 2015 09:48
1. 4. 2015 11:37
1. 4. 2015 10:05
img_20150331_121126.jpg
1. 4. 2015 09:57
1. 4. 2015 09:30
1. 4. 2015 08:24
Předchozí 1 … 1263 1264 1265 1266 1267 … 2367 Další