Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 40 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Juli i mi děláš chutě, lečo bude brzo.…“ tara23, před 40 minutami
„mika59: Tak to je smutná zpráva, špagetka už není,je mi to…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„mika59: tak to je mi moc líto, byla to žena, která se…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Apetit piknik nabídne kuchařskou show, skvělé jídlo i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či finalisty MasterChefa
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělou, sametovou kaši (nejen) z brambor
30. 4. 2015 13:23
Dnes k obědu pomalu pečený hovězí krk s krémovou kaší, na odpoledne jsem připravila střechu s tvarohem a banánem a k večeři upeču sekanou.
29. 4. 2015 12:48
29. 4. 2015 12:15
29. 4. 2015 11:33
28. 4. 2015 17:19
A že má chuť na něco kyselého.Protože s kyselým ksichtem jsem nepochodil,byl místo norm. vepřového guláše - segedín A máme i na zítra,tím lépe,guláš se alespoň “rozleží“
20150428_125546.jpg
20150428_164635.jpg
28. 4. 2015 16:05
28. 4. 2015 13:25
28. 4. 2015 10:57
27. 4. 2015 09:06
26. 4. 2015 12:47
26. 4. 2015 11:02
26. 4. 2015 09:58
25. 4. 2015 12:46
25. 4. 2015 12:43
25. 4. 2015 09:19
Předchozí 1 … 1256 1257 1258 1259 1260 … 2371 Další