

Hovězí nudličky s red curry pastou
Suroviny 2 porce
- 2 hovězí plátky roštěné (nebo jiné minutkové maso)
- 1 polévková lžíce curry red pasty
- 2 polévkové lžíce ústřicové omáčky
- 1 dcl pomerančového džusu
- 300 g zeleninové směsi
- 1 polévkové lžíce másla
- rýže
Postup přípravy receptu
Na pánvi osmahneme na troše olivového oleje zprudka hovězí na nudličky.
Přidáme curry pastu, omáčku a podlejeme pomerančovým džusem, provaříme- zredukujeme omáčku až zhoustne.
Na druhé pánvi mezitím rozpustíme máslo a podusíme na něm zeleninku.
Rýži uvaříme ve slané vodě.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí nudličky s red curry pastou
-
Curry omáčka sladkokyselá se prodává v japonské prodejně
-
-
-
Daniello klidně piš sem, taky se ráda dovím recept na tu pastu
-
-
Fantome, hmozdirek mam, je sice docela maly, ale nehodlam varit pro zavodni jidelnu
, takze, kdyz by jsi mel chvilku a napsal mi recept formou SZ, byla bych ti nesmirne vdecna, at tady Radulce nesoukromnicime pod jejim receptem. Predem dekuji...
-
Radulko, jenomze tuhle omacku tady nesezenu, i kdyz se mi sbihaji sliny...
, aspon +6.
-
Daniella O.:
tak začneme tím že si seženeme hmoždíř s vnitřním hrubobrusem z černého mramoru nebo onyxu
a až bude toto tak budeme pokračovat
-
Daniello tahle není origo, nepálí a je jemňounká
-
Fantome, tak pokud to pujde, prosim, pridej recepty....
, prosim prosim. Nejsem priznivcem vysypu sacek nebo udelam z polotovaru. Kdyz to ovsem jinak nejde, protoze to neznam, neni jine vychodisko....
.
-
Daniella O.:vůbec není hloupé zeptat se na něco co nevim, hloupé je se nezeptat
, a základ u currypasty je že se restuje dřív než maso, pak to není tak ostré a lépe se uvolní aroma, není nad to si červené nebo zelené curry udělat čerstvé
-
Fantome, dekuji, nemam moc prehled o vyrobcich na nasem trhu, takze se hloupe ptam a kazda rada draha
. Je pravda, ze na tuto omacku mam trochu jiny recept, ale to je na tu indickou....
. Diky...
-
Daniella O.: ty máš indickou ta obsahuje více kurkumy a jiné chilli papričky než thajská, pozor na tepelnou úpravu pokud se pasta dokonale neorestuje tak je těžko stravitelná
, každopádně indická je ostřejší než thajská
-
Tenhle recept se mi take moc libi, ale tuhle curry pastu neznam. mam doma pouze originalni indickou... ( prikladam fotografii ) a nevim, co s tim. Je sice stredne paliva, ale pali jako das a je v ni strasne citit rimsky kmin. Chtela jsem se zeptat, jestli ma ta prodavana u nas, viz. obrazek stejnou chut????
-
Chutně a krásně vypadající receptík
+