Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Hovězí nudličky s red curry pastou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

17. 3. 2011 15:36

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie684 kJ / 163 kcal
Bílkoviny3,21 g
Tuky1,42 g
Vláknina8,90 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy30,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Čížková

17. 9. 2015 13:40

Curry omáčka sladkokyselá se prodává v japonské prodejně

mysulka

19. 3. 2011 11:22

:-p:yes::yes::-K

Iljusa

18. 3. 2011 10:14

:-p:yes:

k.radulka

18. 3. 2011 09:21

Daniello klidně piš sem, taky se ráda dovím recept na tu pastu :yes::-O:-O:-K

JanaDorazinova

17. 3. 2011 22:53

:-p:yes::yes:

Daniella O.

17. 3. 2011 21:55

Fantome, hmozdirek mam, je sice docela maly, ale nehodlam varit pro zavodni jidelnu:-D, takze, kdyz by jsi mel chvilku a napsal mi recept formou SZ, byla bych ti nesmirne vdecna, at tady Radulce nesoukromnicime pod jejim receptem. Predem dekuji...;-):-K

Daniella O.

17. 3. 2011 21:52

Radulko, jenomze tuhle omacku tady nesezenu, i kdyz se mi sbihaji sliny...:-p, aspon +6.

Fantom

17. 3. 2011 20:50

Daniella O.::-) tak začneme tím že si seženeme hmoždíř s vnitřním hrubobrusem z černého mramoru nebo onyxu;-) a až bude toto tak budeme pokračovat;-):yes:

k.radulka

17. 3. 2011 20:49

Daniello tahle není origo, nepálí a je jemňounká:yes:

Daniella O.

17. 3. 2011 20:39

Fantome, tak pokud to pujde, prosim, pridej recepty....;-), prosim prosim. Nejsem priznivcem vysypu sacek nebo udelam z polotovaru. Kdyz to ovsem jinak nejde, protoze to neznam, neni jine vychodisko....:-(.

Fantom

17. 3. 2011 20:30

Daniella O.:vůbec není hloupé zeptat se na něco co nevim, hloupé je se nezeptat;-), a základ u currypasty je že se restuje dřív než maso, pak to není tak ostré a lépe se uvolní aroma, není nad to si červené nebo zelené curry udělat čerstvé;-)

Daniella O.

17. 3. 2011 20:22

Fantome, dekuji, nemam moc prehled o vyrobcich na nasem trhu, takze se hloupe ptam a kazda rada draha :-D:-8. Je pravda, ze na tuto omacku mam trochu jiny recept, ale to je na tu indickou....;-). Diky...

Fantom

17. 3. 2011 20:18

Daniella O.: ty máš indickou ta obsahuje více kurkumy a jiné chilli papričky než thajská, pozor na tepelnou úpravu pokud se pasta dokonale neorestuje tak je těžko stravitelná ;-), každopádně indická je ostřejší než thajská

Daniella O.

17. 3. 2011 19:57

Tenhle recept se mi take moc libi, ale tuhle curry pastu neznam. mam doma pouze originalni indickou... ( prikladam fotografii ) a nevim, co s tim. Je sice stredne paliva, ale pali jako das a je v ni strasne citit rimsky kmin. Chtela jsem se zeptat, jestli ma ta prodavana u nas, viz. obrazek stejnou chut???? :-8;-)

Anna Kocikova

17. 3. 2011 19:14

Chutně a krásně vypadající receptík:-p+:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: red curry recept red curry hovězí nudličky recept red curry hovězí nudličky recept recept na hovězí nudličky red cury cury hovězí nudličky recepty red curry recepty kuřecinudličky na červenem curry curry red curry hovězí maso s cury curry recept omacka red curry recepty z red curry redcurrypaste recepty s red curry thajské hovězí recepty

Suroviny: plátek hovězí, curry, ústřicová omáčka, džus pomerančový, směs zeleninová, máslo, rýže

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky s red curry pastou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5lxX