Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Apetit piknik nabídne velké množství dobrot, které budete moci na Novoměstské radnici ochutnat.
Zdroj: Se svolením časopisu Apetit

Milovníci dobrého jídla si v sobotu 11. listopadu skutečně přijdou na své. Kromě událostí spojených se svátkem svatého Martina je totiž čeká i tradiční zimní Apetit piknik. Nejen čtenáři kulinářského časopisu budou mít možnost se setkat s osobnostmi české gastronomie, v čele se Zdeňkem Pohlreichem. Zároveň se dozví například i to, jak vzniká populární magazín Apetit.

Přijde i „Šéf“

Kulinářská akce se uskuteční v historických prostorách Novoměstské radnice na pražském Karlově náměstí od 10:00 do 19:00 hodin. Těšit se můžete na řadu zajímavých hostů. Mezi nimi bude například populární šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který přijde představit svou novou knihu Zlatá klasika a cukrárnu Café Imperial Dolce. Tu odprezentuje společně s šéfcukrářem Danielem Combi, který se objevil i v jedné z výzev letošní řady pořadu MasterChef Česko.

Vycházející hvězdy i stálice

S některými finalisty této kuchařské soutěže se v sobotu návštěvníci Apetit pikniku setkají také. Účast přislíbili Tereza Vyhlídalová, Petra Kamencová, Adam Rundus a Honza Albrecht.

Svou novou kuchařku Štědré a voňavé přijde ukázat oblíbená cukrářka Mirka van Gils Slavíková, přípravu lahodného bezmasého jídla bude mít na starost šéfkuchařka Miluši Makó.

Mezi další známé tváře, které se na Novoměstské radnici představí patří i Kristina Kloubková, která akci bude moderovat, nebo herečka Patricie Pagáčová.

Sleva na kuchařky Topreceptů

Program bude bohatý. Kromě setkání se zajímavými hosty se můžete těšit na křest nové knihy Líná kuchařka, jehož součástí bude i kuchařská show, při níž se bude vařit vepřový pilaf.

V Apetit shopu budete mít možnost zakoupit kuchařky z edice Apetit a Toprecepty s exkluzivní slevou 40 procent. Navíc redakce gastronomického časopisu nechá návštěvníky nahlédnout do své „kuchyně“ a ukáže, jak se vyrábí magazín o jídle.

Organizátoři mysleli i na nejmenší návštěvníky. Pro ně bude připravena dětská zóna, kde si budou moci například vyzkoušet, jak se zdobí perníčky. Pro všechny pak bude přichystána bohatá nabídka pokrmů a nápojů.

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více