Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

My se moc těšíme na Halušky s kyselým zelím a škvarkama, polévka Rajská s bazalkou. Musíme něco lehčího, půjdeme s pidilidmi na menší tůru- to sluníčko přímo tahá ven;-):-D:-))

tak som si popremyslala
http://www.toprecepty.cz/recept/1612-skladane-kolo... aby som konecne vymazala tu strasnu fotku, a pre muza segedin

a ja nemam ponatia

Já jsem teď dodělala brokolicovou omáčku na těstoviny. Tak uvidím co tomu rodinka řekne.;-)

A my dnes http://www.toprecepty.cz/recept/3241-chaluparska-z...,kachní prsa s bramborovými válečky ,špenát :-p:-p

Ahojky tak tady máme sobotěnku a co dobrého bysme si dali? No, takže u nás dnes http://www.toprecepty.cz/recept/3245-frankfurtska-... a pečené stehýnka (končetiny, že papriko):-D s bramborovou kaší.:-p

My budeme mať zemiakové palacinky so zeleninou:-D

Aby jaternice nepraskali, stačí do nich 2c pichnúť vidličkou, určite neprasknú;-)

no a tuto fintu hella vloz ihned do fora rady a triky...

Aby jitrnice nebo jelítka při smažení (ohřívání) nepraskaly, musí se před tím na chvíli ponořit do horké vody.

Výbšná neporadím, taky nám praská. Ale mně z toho chutná stejně jen ten vnitřek, tak ji občas vytlačím na pánev a je to jako opečený prejt. Nebo se dá nakrájet na kolečka a potom opéct z obou stran - to si dělal jednou manžel, a byl spokojený. Jinak nevím.;-)

kasicka...tak to bysom aj ja rada vediet, mne poradili aby som nahusto vedla seba popichala ihlou tu jaternicu...ale aj tak mi praskla. raz som ich piekla v rure neprikryte a uz uz to vyzeralo, ze vydrzia a ku koncu praaask. nasim to nevadi, lebo oni by tu jaternicu tak ci tak vyzliekli, ale mne to vadi z estetickeho hladiska...tak nam hadam dakto poradi.

kašička

6. 2. 2009 19:59

ahoj všichni, teprve dnes jsem objevila tyto stránky, moc všechny zúčastněné zdravím a hned mám dotaz - jak péct jitrnice a jelita ay nepopraskaly.:-//Zkusila jsem je propíchat, ale vždy mi prasknou.:-( Díky .

a my dojedame...ostalo mi vela zemiakovej kase, tak k tomu opeciem len lansmit s volskym okom a hraskom...

To: Jana Remkova
To jo, bo já jsme na tom byl v restauraci :-p;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více