Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 24 minutami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„tara23: u nás se dnes musí dojíst kuřecí pacičky (byly…“ Jana Pá, před 37 minutami
„Hezký den, dneska jel manžel na nákupy sám . Já si zatím…“ tara23, před 1 hodinou
„Zdravím, ja dnes varím karfiolovú polievku s krupicovými…“ magdalenka, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 30 minutami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 1 hodinou
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 8 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 23 hodinami
9. 6. 2015 11:57
Polévka hovězí ze včera.Pórkovou , to ne , to radši párkovou...
Než jsem stačil vyfotit mojí porci, mamča mi čordla salát byl teda její,já ho nejím
20150607_120949_1589612582.jpg
20150609_111737.jpg
9. 6. 2015 09:30
9. 6. 2015 09:27
9. 6. 2015 09:01
8. 6. 2015 19:12
8. 6. 2015 15:48
8. 6. 2015 11:19
8. 6. 2015 08:46
7. 6. 2015 18:40
7. 6. 2015 13:51
Já bych se nebála ani toho většího zahuštění (pokud se mouka nepřipálí) - vždycky lze rozředit.
Pokud zahušťuješ jíškou, také ji dáváš hned na začátku?
Já pořád váhám, zda pomaláček koupit, když na něj nemám místo - to by znamenalo něco jiného vyhodit, ale pokud by se mi tam mouka nebo jíška nepřipalovala, tak bych do něj asi šla. Máme rádi omáčky a to stání u plotny a stálé míchání mne nebaví.
Pokud bys dělala jen omáčku bez masa (třeba koprovou, svíčkovou, rajskou) - jak dlouho a na jaký stupeň?
7. 6. 2015 12:56
Zítra budu malovat kuchyni,tak to tady mám jak po výbuchu
Jo a ještě,co se týče vaření v PH a celkově : mamča je asi 5 let po operaci střev,nemám to lehké s vařením,proto se třeba bojím použít kupovanou smaženou cibulku atd. Radši si všechny suroviny upravim sám,abych věděl na čem jsem co dělal......
20150607_120949.jpg
7. 6. 2015 10:52
Protože jsem chlap a nerad myju nádobí,na omáčky budu radši používat tlakáč.Už kvůli tomu zahuštění - nemám ten správný odhad a rádi používáme k zahuštění i smetanu.
Takže konstatuji : za ty peníze,co jsem za PH dal to už kvůli těm vývarům stojí.Kupoval jsem ho v “ akci “, tudíž celkem levně, takže celkem spokojenost
20150512_125410.jpg
7. 6. 2015 10:41
7. 6. 2015 08:25
Cibulku mám koupenou i smaženou sušenou, kdybych chtěla jídlo navonět bez špinění pánve. V noci vaříme výjimečně, spíš něco, co se opravdu nemusí vůbec hlídat, míchat, ochutnávat. A přes den klidně i tu omáčku - odskočit ze zahrady, zamíchat a zas se vrátit ven, zvládne přeci levou zadní i manžel.
7. 6. 2015 08:20
Každopádně - tohle zahušťování mám opravdu vyzkoušeno a opravdu nám omáčky moc chutnají. Doporučila bych ho asi jen těm, kdo už mají ve vaření nějaký odhad. Ono to v PH zhoustně až po delší době, tak ať si to třeba začínající kuchařka nepřehustí.
Předchozí 1 … 1256 1257 1258 1259 1260 … 2386 Další