Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 7 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 7 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Budou letos sladké Vánoce? Ceny cukru letí nahoru jako ještě nikdy. Víme, kde se dá pořídit kilo za 20 Kč
Šílené, ale kdysi oblíbené kombinace na chleba: Sádlo s hořčicí, máslo s maggi a cibulí a další socialistické pochoutky
Holka u plotny radí: Šťavnaté kuřecí řízečky, marinované v jogurtu a smažené v těstíčku, si zamilují malí i velcí
10. 6. 2015 09:54
Nadja:
Lidičky, tak to jsme se krásně shodli.
Obídek byl dobrý, zbylo i na večeři dětem, myslela jsem, že budou remcat,ale talíře byly vymetené
Dnes nevím, buď bude kopračka s vejcem a brambor a nebo pohádka mládí
9. 6. 2015 21:10
9. 6. 2015 14:53
9. 6. 2015 11:57
Polévka hovězí ze včera.Pórkovou , to ne , to radši párkovou...
Než jsem stačil vyfotit mojí porci, mamča mi čordla salát byl teda její,já ho nejím
20150607_120949_1589612582.jpg
20150609_111737.jpg
9. 6. 2015 09:30
9. 6. 2015 09:27
9. 6. 2015 09:01
8. 6. 2015 19:12
8. 6. 2015 15:48
8. 6. 2015 11:19
8. 6. 2015 08:46
7. 6. 2015 18:40
7. 6. 2015 13:51
Já bych se nebála ani toho většího zahuštění (pokud se mouka nepřipálí) - vždycky lze rozředit.
Pokud zahušťuješ jíškou, také ji dáváš hned na začátku?
Já pořád váhám, zda pomaláček koupit, když na něj nemám místo - to by znamenalo něco jiného vyhodit, ale pokud by se mi tam mouka nebo jíška nepřipalovala, tak bych do něj asi šla. Máme rádi omáčky a to stání u plotny a stálé míchání mne nebaví.
Pokud bys dělala jen omáčku bez masa (třeba koprovou, svíčkovou, rajskou) - jak dlouho a na jaký stupeň?
7. 6. 2015 12:56
Zítra budu malovat kuchyni,tak to tady mám jak po výbuchu
Jo a ještě,co se týče vaření v PH a celkově : mamča je asi 5 let po operaci střev,nemám to lehké s vařením,proto se třeba bojím použít kupovanou smaženou cibulku atd. Radši si všechny suroviny upravim sám,abych věděl na čem jsem co dělal......
20150607_120949.jpg
7. 6. 2015 10:52
Protože jsem chlap a nerad myju nádobí,na omáčky budu radši používat tlakáč.Už kvůli tomu zahuštění - nemám ten správný odhad a rádi používáme k zahuštění i smetanu.
Takže konstatuji : za ty peníze,co jsem za PH dal to už kvůli těm vývarům stojí.Kupoval jsem ho v “ akci “, tudíž celkem levně, takže celkem spokojenost
20150512_125410.jpg
Předchozí 1 … 1250 1251 1252 1253 1254 … 2380 Další