Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka

Už na sklonku jara, s nástupem léta, se můžeme vydat do lesa na sběr hub. Podaří-li se vám ulovit od každého druhu něco, můžete si třeba na večeři připravit skvělou smaženici podle známého kuchaře Jaroslava Sapíka.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

13. 6. 2024 10:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 466 kJ / 1 306 kcal
Bílkoviny76,12 g
Tuky90,79 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 809 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy44,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny houby lze použít také mražené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 6. 2024 06:59

Dvě hrsti čerstvých hřibů........, to není recept, ale provokace!:-D:-D:-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 6. 2024 06:38

:-)<3:yes::yes: dala bych si jen mít houby :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houba hřib, houby lišky, houba kozák, sádlo, cibule, kmín celý, česnek, krupice dětská, vejce, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR74E