Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilápie na másle a citronu

Oblíbená tilápie je zástupcem sladkovodních ryb. Její maso je jemné a po usmažení dokonale šťavnaté. Filety tak stačí jen okořenit, v mouce usmažit a doplnit citronovou šťávou. Nespornou výhodou je i to, že nemá ani kosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 11 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 6 min

11 min (5 min příprava + 6 min tepelná úprava)

13. 6. 2024 08:23

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 450 kJ / 585 kcal
Bílkoviny44,99 g
Tuky32,62 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 249 mg
Sodík 368 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy25,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze použít i bylinky čerstvé nebo sušené tymián, oregano, saturejka, bazalka - dle vlastní chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 6. 2024 17:20

Moanka: :-) Moc děkuji za komentář a přeji krásný večer.:-K

Moanka Moanka

16. 6. 2024 14:15

Ryby mám moc ráda a zas tak často je nedělám… ;-) Takže dobrý nápad… :-) Máš to moc hezké… :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: tilapie, sůl, pepř mletý, koření na ryby, mouka hladká, citron, ghee

TopRecepty.cz

Tilápie na másle a citronu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73XKr