Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Určite áno. Srdiečka daj variť prvé a potom…“ Julia Oskerova, před 57 minutami
„Pekný deň (u nás síce prší), dnes budeme mať hráškovú…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Mňamka
Přidáno před 3 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 4 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Exotické ovoce, které vyhnalo Adama a Evu z ráje: Proč jíst granátové jablko?
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
Černý kuba: Kde vzalo staročeské vánoční jídlo svůj název a jak se vlastně dělá?
21. 1. 2017 18:37
img_20170121_121159.jpg
21. 1. 2017 18:09
21. 1. 2017 13:21
Zítra guláš a knedlík. Péct budu bábovku.
Jsou dny, kdy se rodina vzbouří proti novotám a chce klasiku.
21. 1. 2017 13:19
21. 1. 2017 10:48
21. 1. 2017 08:51
20. 1. 2017 17:31
Já dnes k večeři udělám ten rýpl, už rok jsme ho neměli a hosta mě navnadila
20. 1. 2017 16:59
Jaroušku tu zelňačku děláme stejně,taky jí vařím hafomám ještě v mrazáku uzená žebírka,tak na ni taky dojde,my jí měli nedávno,mám naložené zelí,tak jí dělám častějc
20. 1. 2017 15:23
20. 1. 2017 14:00
20. 1. 2017 13:56
20. 1. 2017 12:39
20. 1. 2017 12:23
20. 1. 2017 10:18
20. 1. 2017 10:12
img_20170119_155206.jpg
Předchozí 1 … 1016 1017 1018 1019 1020 … 2366 Další